MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

HOGYAN KEZELJE?

VISELÉS

Óvjuk az ékszert a leeséstől és egyéb - az üveg díszítőelemek törését előidéző - mechanikai hatásoktól! A nyakláncok szétnyílását vagy elszakadását és az ékszer elvesztését gyakran okozza a vállunkra vetett nehéz táska. A hosszabb nyakláncok leüléskor odacsapódhatnak az asztal széléhez. A sál, vagy a magas nyakú pulóver „kiemelheti” a beakasztós fülbevalókat a fülünkből viselés közben. Ennek megelőzésére használhatunk apró szilikon gyűrűket.

Elegáns kristály ékszer szett

Üveg vagy kristály ékszereinket viselve ne fürödjünk, zuhanyozzunk ill. strandoljunk!

Az üveggyöngyökből, illetve üvegkristály gyöngyökből fűzött gyűrűk esetén a gyűrűt kézmosáskor (mosogatáskor) vegyük le!

Az ékszerek és gyöngyök túlnyomó többsége nem parfümálló!!! Igyekezzünk a parfümöt olyan testfelületre permetezni, amely nem érintkezik az ékszerrel!

TÁROLÁS

Az üveggyöngyök - például a merített gyöngyök - felülete érzékeny a súrlódásokra, karistolásra.

Egyedi üvegmedál cápazsinóron
A cápazsinórral (műanyag bevonatú nemesacél sodronnyal) készült nyakláncok esetében a sodrony deformálódhat, megtörhet, és így a lánc elveszti az alakját. Az organza szalagra függesztett üvegmedálok esetében a szalag összegyűrődhet!
Összegabalyodásra hajlamosak az apróbb láncocskákkal, függőkkel díszített darabok. Ezekben az esetekben a gondos tárolás menthet meg az öltözködés utolsó pillanataiban rád váró kellemetlen meglepetésektől. A divatékszerek tárolásáról bővebben ITT OLVASHAT!!!

 

 

Merített üveggyöngy fém láncon
TISZTÍTÁS
A tisztítás a üveg- és kristály ékszerek esetében ugyanolyan fontos, mint a ruházatunk tisztántartása!

Mikroszálas törlőkendővel (szemüveg törlő) könnyen eltüntetheted a bőr életfolyamatai által okozott szennyeződéseket és csillogóvá varázsolhatod a gyöngyöket.

A fém alkatrészek általában nem igényelnek külön ápolást. A környezetszennyeződés megváltoztathatja bőrünk kémhatását. Ezen kívül a parfüm, a smink, a testápoló és a verejték is a fém alkatrészek elszíneződését okozhatják.

Néhány esetben egy kis fogkrém segíthet. Az ékszer gyöngyeit azonban óvjuk ezen tisztítószerekkel való érintkezéstől. A divatékszerek tisztításáról bővebben ITT OLVASHAT!

 

Egyedi üveg fülbevaló

Kisebb gyermekek esetében nem csak az ékszer sérülését kockáztatod. Az apróbb gyöngyök és alkatrészek miatt csak olyan korú gyermeknek ajándékozz üvegékszert, aki érett annak viselésére.

Saját ékszereidet is jobb nem szem előtt tartanod!

A rugalmas szálra (nem egyszerű gumira!) fűzött karkötők rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak. Mindenesetre ne feszítsd túl a húrt!

Honlap készítés