MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

Bizsutörténelem levélben

Egyedülálló ékszertörténelmi összefoglaló, amely nem csak a tudását gyarapító információkból áll. Az érdekes és képekkel gazdagon illusztrált levelek rövidke kikapcsolódást nyújtanak a mindennapok rohanásában.

Nevem
Email címem

Az elektronikus levél sorozat a bevezető részen kívül 22 részből áll, amelyek heti rendszerességgel kerülnek kiküldésre. A feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címre az Üvegpalota elküldje a 23 részből álló levél sorozatot, minden héten egy levelet. Más témájú leveleket az Üvegpalota nem küld a feliratkozáskor megadott e-mail címre, kivéve, ha ugyanerre az e-mail címre már igényelt vagy igényel más típusú hírlevelet is.

Jelvény a 18. századból

A feliratkozáskor megadott adatok bizalmasan kezeltek és semmilyen körülmények között harmadik félhez nem kerülhetnek. A feliratkozás bármikor megszüntethető a levelek alján található link segítségével. Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02447-0001

A levelek a képes tartalom miatt html formátumúak. Az e-maileket csak szöveges formátumban fogadó levelező programok a leveleket hiányosan jeleníthetik meg. A Gmail levelezőrendszerben a levelek érkezhetnek a "Promóciós" fülre is. Ebben az esetben célszerű áthúzni a levelet az "Elsődleges" fülre, hogy legközelebb már oda érkezzen!

A levelek olvasgatásához kellemes időtöltést kíván az Üvegpalota!

Honlap készítés