MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2014.03.13 11:57

A 3 forintos ékszerdoboz esete

Sikerült a napokban szándékomon kívül „akciózni” néhány ékszerdobozzal.  Egy hölgy hívott telefonon, hogy őt a 3 Ft-os bársonydobozok érdekelnék. Ebből aztán amolyan lélekmelegítő beszélgetés lett ...

Diána ékszerdoboz

 

Be kellett vallanom, hogy elrontottam a doboz árát. Elnézést kértem, mire Ő azt válaszolta: „Túlélem! De javítsa mihamarabb, mielőtt megbünteti valaki!”

Azután még kicsit elbeszélgettünk. Elmondta, hogy egy különleges technikával készít üveg ékszereket és a kiállításokra, kézműves foglalkozásokra szeretne olyan dobozt, amiben szállíthatja őket. Nincs szüksége különösebben díszes darabokra. Ajánlottam neki „dobozos” céget, aminek nagyon örült. Kiderült, hogy Gabnai Zitának hívják, 68 éves és eredetileg festőművész, aki Békéscsabán született és most Kamondon él. Bevallása szerint nem élnek ott száznál többen, de olyan jó csend van, ott aztán lehet alkotni.

Ezzel zárta szavait:„Mondtam Neki, még ne vigyen a sírba, mert annyi ötletem van és annyi mindent tudnék adni …”


Honlap készítés