MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2014.07.14 09:50

Foci helyett vízilabda, vagy ... egy kis alkudozás az Üvegpalotában

Tegnap véget ért a foci VB, de ez nem jelenti azt, hogy a sportesemények közvetítéséért kevésbé rajongók a kezükbe kaparinthaják a TV távirányítót. Ma kezdődik a 2014-es Vízilabda EB. Az esemény kabala állatkája az alábbi békácska, amelyre kattintva el lehetett jutni  honlapra, de most már nem működik az oldal.

A Vízilabda EB békája

A meccsek szünetében, vagy - ha nem vagy vízilabda rajongó - akkor helyettük, ajánlok egy kis böngészgetést az Üvegpalota weboldalán. Tudtad, hogy akár alkudozhatsz is? Az "Áll az alku?" kategóriában több termék vásárlása esetén Te mondhatod meg, hogy mennyit adnál értük.

 

Áll az alku?

Végül pedig ma is szeretnék bemutatni egy ékszer remeket, a "Dáma" kristály ékszer szettet. A nyakék modern vonalvezetésű díszítése, a hosszúkás fülbevaló, a többféle - smaragd, zafír - színű és többféle méretű kristály összhangja csodaszép ékszeregyüttest alkot. Habár viselése nincsen évszakhoz kötve, egy nyáresti séta, egy szabadtéri koncert vagy egy randevú mind-mind kiváló alkalom!

Dáma kristály ékszer szett smaragd színben

 

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az Üvegpalota!

Honlap készítés