MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.01.10 07:20

Vásárlói levelek

Néhány levél, amitől úgy gondolja az ember, hogy nem hiába dolgozott.

"Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm a hógömböt pont ilyenre számítottam,nagyon tetszik, biztosan örülni fog az is aki kapja tőlem/hála az üvegpalotának/ Remélem valamikor lesz módom beugrani a nyakláncokat is megnézni.Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!

Üdvözlettel: X.Y."Ezúton is szeretnék elnézést kérni, hogy csak most írok a csomaggal kapcsolatban, de elég zsúfolt hétvégém volt és idő hiányában nem tudtam visszajelzést küldeni. Remélem, azért nincs harag.

Köszönöm szépen, pénteken késő délután megérkezett a csomagom és mindent rendben találtam. Szerencsére egyik termék sem sérült meg vagy tört el a szállítás során. Az ékszerek és a dísztárgyak is nagyon szépek, teljes mértékben meg vagyok velük elégedve. A jövőben biztosan fogok még rendelni öntől és az ismerőseimnek is ajánlani fogom. Még egyszer köszönök mindent.

Üdvözlettel:

A.B.

UI: a képtartó vázával, a tulipán üvegvirág és a madárhinta születésnapi ajándék volt Édesanyámnak. Nagyon örült az egyedi ajándékoknak és azt mondta, hogy még sohasem látott ilyen szépet. Én pedig vele együtt örültem. Sikerült neki örömet szereznem, mosolyt csalni az arcára és ez nekem mindennél többet ér.""Tisztelt Cím!

Szeretném kérdezni, hogy a 2006 12. 1.-én rendelt áru hány nap múlva, dátum szerint melyik napon érkezik meg."

Válasz:

"Kedves Á.!
A megrendelt árut december 2-án délelőtt postára adtam. A tapasztalatok szerint az időgarantált csomagok (2 munkanapos szállítási határidő) nagy része délelőtti feladás esetén másnap megérkezik. Ebben az esetben ez a hétfői nap. A legeslegrosszabb esetben pedig kedden kell a Magyar Posta üzletszabályzatában foglaltak szerint megérkeznie.

Szerintem a Mikulást egy kicsivel "megelőzzük". :o)

Üdvözlettel:

dr. Sasvári Anna

Üvegpalota"

A csomag érkezését jelző puli

Válasz a válaszra:

Kedves Anna!

Köszönöm kedves válaszát, megnevettetett vele.

Most már tudom mikor kell pulink vad ugatását komolyan vennem. Munkájához sok sikert kívánok:Á."

Honlap készítés