MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2014.05.12 11:10

Szakállas nő helyett ... trükkök és üvegholmik az Üvegpalotától

Általában szeretek az éppen aktuális események közül csemegézni, amikor levelet írok. Valahogy azonban a szakállas nőről - akivel tele van most az egész Internet - nem akaródzik írnom. Találtam viszont néhány érdekes trükköt, ami jól jöhet az Interneten való böngészés közben.

Például, ha becsuktunk véletlenül egy ablakot a böngészőben, de szeretnék "visszahívni", akkor ezt a Ctrl+Shift+T billentyűvel könnyen megtehetjük. Vagy például egy meglepetés: menjünk fel a digg.com oldalra és a nyilak használatával csináljuk meg ezt a billentyű kombinációt: fel, fel, le, le, jobbra, balra, jonbbra, balra, b, a. Ez az ún. Konami kód, amelyet egyes weboldalak használnak általában vicces dolgokra. Kipróbálhatjuk a wired.co.uk, oldalon is, csak mindig várjuk meg, amíg betöltődik az oldal.

Bronzalia karlánc egyedi üveggyönggyel

 

Most pedig - ahogy azt Tőlem megszokhatták - néhány "üveg csemegét" szeretnék bemutatni. Néhány remekbe szabott karlánc jelent meg az egyedi üvegékszerek kategóriában. Vegyük például a "Bronzália" karláncot, amelynek zöld és borostyán színű változata létezik. A karláncokat csodálatos "kifli" alakú egyedi üveggyöngy díszíti, amelyen bronzos fényű üvegrátét van. Maga a "lánc" is érdekes megoldás, mert az is különleges - bronzos belsejű, kétlyukú - üveggyöngyök sora, amelyek olyan hatást keltenek, mintha az általuk alkotott szalagban bronz szálak lennének.

Veretes karlánc egyedi üveggyönggyel

 

A másik kedvencem a "Veretes" karlánc, amely szintén kétféle színben készült: dögös feketében és romantikus rózsazsínben. A kissé óraszerű karlánc korong alakú gyöngyei szintén üvegrátétes egyedi gyöngyök.

Remeterák miniatűr üvegfigura

 

A múltkor azt is említettem, hogy üveg állatka szállítmány érkezett. Nos, az újdonsült darabokat már sikerült lefotózni és feltölteni az Üvegpalota webáruházba. csak néhány az újdonságokból: remeterák, őzike, hengergőző víziló, pingvin, polip, Airedaile terrier, ülő szurikáta (eddig csak álló volt), polip, pingvin, teknőcös fülbevaló és medál, tacskó medál és fülbevaló ... és ez nem minden. Szóval érdemes egy kicsit böngészgetni közüttük!

Víziló miniatűr üvegfigura

 

 

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az Üvegpalota!

Honlap készítés