MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.02.24 16:52

Sikítani akarok! Közműszolgáltatónál 2. rész

Megőrülök, becsavarodok, megzizzenek! Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy mi folyik ott.

Már egy alkalommal írtam erről a naplóban. Tavaly augusztus óta – negyedíziglen való megjelenéssel sem sikerült elérnem, hogy a bolt „villanyórája” rendben legyen. A üzlethelyiség tulajdonosa és én a bérbevevő együtt küzdünk, de eddig hiába. Célunk a következő:

1.      Elérni, hogy a szerződésben az adott címen jó mérőóraszám legyen.

2.      Elérni, hogy az előző átíráskor (amikor a tulajdonos megvette az építtetőtől másfél éve) elk….t óraszámra befizetett összeget könyveljék át a mi óránkra.

3.      Az óra díjfizetőjeként én szerepeljek a szerződésben pontosan azóta, amióta bérlem a boltot. Sem előbb, sem később.

4.      Helyesen kapjam meg a számlát, vagyis ne csak postacím legyek, hanem díjfizető is, különben nem tudom elszámolni.

Kezdem azt hinni, hogy ez lehetetlen. Minden alkalommal lemásolják a bérleti szerződést, a működési engedélyt, a vállalkozói igazolványomat, az előző műszaki felülvizsgálat jegyzőkönyvét, a rossz számlákat, stb. Majd jó esetben nem történik semmi. Rossz esetben a következők történnek:

  • Újabb műszaki felülvizsgálatot (a harmadikat) rendelnek el, de megint rossz címre állítják ki a jegyzőkönyvet.
  • Végre OK a műszaki felülvizsgálat, mégis kimegy a tulajdonosnak a számla a rossz mérőóraszámra.
  • Kijön az én postacímemre, de a tulajdonosnak egy számla 5 hónapról, amely hónapokban még a környéken sem voltam.


De mindez semmi ahhoz képest, ami tegnap történt. Kétségbeesetten hívott fel a tulajdonos, hogy nem fogom elhinni mi történt. Bíztattam, hogy hátha mégis. De igaza volt, ezt nem NEM HISZEM EL:

Egy követelésbehajtótól kapott felszólítást, hogy egy tavaly februári és egy tavaly októberi számlát – amelyet soha nem kapott meg – fizessen be, de azonnal. Telefonon továbbá sikerült megtudna, hogy még kikapcsolásra is kiadták az üzlethelyiséget.

SZÓVAL MÍG MI HÓNAPRÓL HÓNAPRA MEGJELENÜNK AZ EGYIK KÉZNÉL AZ ÖSSZES DOKUMENTUMMAL, ADDIG A MÁSIK KÉZ BEHAJT ÉS KIKAPCSOL. BÁRMELYIK NAPON MEGTÖRTÉNHET, HOGY NEM TUDOK KINYITNI, MERT A SAJÁT TREHÁNYSÁGUK MIATT KIKAPCSOLJÁK A VILLANYT.

SÍKÍTANI TUDNÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Honlap készítés