MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2013.07.03 11:27

Mit tett Irénke, miután kitépték a nyakából az aranyláncot?

"Azelőtt csak aranyláncot hordtam. Aztán egyszer egy suhanc kitépte a nyakamból, és elszaladt vele. Csak álltam az utca közepén és annyi időm sem volt, hogy megijedjek, nemhogy segítségéért kiáltsak. Szinte gyerekkorom óta viseltem, hozzászoktam, hogy ott van a nyakamban, de aranyat többé nem ... Viszont nem igazán szeretnék olyan bizsus fémláncot. Láttam magánál vannak elég szép üvegholmik, hátha hozzá tudok szokni."

Rablótámadás

 

Irénke először egy egészen kicsi, színében is szolid darabot választott, amit sok mindenhez fel lehet venni. Aztán 2-3 hónap múlva egy baráti összejövetelre készülvén vett magának egy blúzt. Kéket ... és az az ötlete támadt, hogy ehhez nem a szokásos nyakláncot veszi fel, hanem egy másikat, egy kéket. A barátnői pedig azt mondták letagadhat 10 évet ... Így történt, hogy Irénke hozzászokott az üveggyöngyökhöz: a színek és formák változatosságához, a bennük rejlő kézimunka értékéhez és az egyediséghez, amelyet a megjelenéséhez hozzáadnak.

Szerencsére nem minden vevőm egy drámai eseményt követően válik üvegékszer rajongóvá. Van aki az allergia miatt, van aki nem akar műanyagot, vagy egyszerűen csak meglátja és megszereti. Mint én ... :)

Nyári kedvenceim egyike a "Rossonero" nyaklánc, amely kitűnően feldobja a kánikulában hordott fehér blúzaimat. A gyöngyök sokféleségén túl (matt és fényes, sima és lapolt, kerek, hengeres és masni) a nagy, kézzel készült medál egyediségét kedvelem.

Rossonero

A másik a "Kockácska" egyedi üveg ékszergarnitúra (abból is a zöld), amelynek nem csak a színe (mostanában a zöld a mániám), nem csak a kocka alakú nagy gyöngyök egyedisége, hanem a különleges apró, ún. ikerkása gyöngyök kreatív fűzésmintája is elvarázsol.

Kockácska

A harmadik egyértelműen a különleges színhatások miatt nyűgöz le, ő a "Framboise" nyaklánc, a zöld, a rózsaszín, a bronz, a sima és fazettázott felületek, a kerek, a hengeres és a cukorka forma harmóniája.

Framboise

A ráadás pedig nem más mint a "Frombelo" nyaklánc, amelyből a legeslegjobban a középső nagy fekete gyöngyöt szeretem. Olyan érzés, mint amikor a hideg hegyi patakból kiveszünk egy csillogó, hűvös, simára csiszolódott kavicsot.

Frombelo

És hát mikor hordjunk szép, színes, szemet vonzó nyakláncot, ha nem nyáron? 

Honlap készítés