MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2013.11.14 10:29

Az egyedi, a kreatív, az elképesztő, a meghökkentő és a meglepő. Ja! És a medve Karácsonya!

A végén kezdem, vagyis a meglepővel, bár nem éppen a kellemes meglepetések közé tartozik. A legutóbbi Csehországból érkező szállítmányomban kissé összekeveredtek a színek, így nem minden nyaklánchoz passzol színben a fülbevaló és fordítva. Ezért a "Hajnalka" kristály ékszergarnitúrák egyelőre nem kaphatóak ismét minden színben.

Hajnalka kristály ékszergarnitúra

A "Hajnalka" modellek jellegzetessége az a kreatív megoldás, hogy a nyakéket tulajdonképpen a kristályok tartják a helyén, kapocs, vagy zár nincs is rajtuk. Ugyanezzel a kreatív megközelítéssel készülnek még a "Lepke" modellek, valamint hasonló a "Primadonna" garnitúra nyakéke is.

Primadonna kristály ékszergarnitúra

Az "Amália" choker (nyakpánt) kimondottan az egyedi kategóriába tartozik. A nyakpánt éke egy kézzel készült egyedi üvegkorong, amely apró padlizsánlila "gyöngyszőttesbe" illeszkedik. Csak és kizárólag egyetlen darab készült belőle.

Amália choker

Elképesztő? Igen, van két "Elképesztő" nyaklánc az újdonságok között, amelyek többszörösen is szokatlanok és foramabontóak. Részben van rajtuk két-két csodálatos egyedi üveggyöngy, spirálisan futó díszítéssel, aztán vannak fémhatású elemek, csont és pamutbojt, amelyek meglehetősen meghökkentő egyveleget alkotnak. Kifejezetten olyanok számára készültek, akik a nem konvencionális dolgok iránt fogékonyak.

 

Elképesztő nyaklánc

A szokatlan megoldások sorából a "Harmatcsepp" nyaklánc szolid egyszerűségével lóg ki, csepp formájú gyöngyei harmatként csillognak a fényben.

Kristálycsepp garnitúra

Végül pedig szeretnék megmutatni egy kis rajzfilmet, ami reklám is meg nem is. Az áruházlánc idei reklámja nem a vásárlásról szól, hanem egy medve Karácsonyáról. Micsoda? A medve télen alszik! Hogyan is lenne nála Karácsony? Hát így: A MEDVE KARÁCSONYA

 

A medve Karácsonya
Honlap készítés