MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.02.15 16:24

Liberális vagy normális?

Liberális dolog ékszert próbálni?

Jé, itt lehet próbálni?

Közel van a „Semmelweis”, be-betévednek orvostanhallgatók (nők) a boltba. Diák pénztárcájuk szűkös keretei között gyűjtögetnek egy-egy apró-cseprő darabra is. Sokat nézelődnek, jól meggondolják a dolgot. Már azon is sokan meglepődnek, hogy engedem felpróbálni az ékszereket. Akár 10-et is. Nem csak a nyakláncot, a fülbevalót is. Megnyugtatásul mindig megmutatom nekik a fertőtlenítő szettet, amelyet minden egyes próba után alkalmazok a fülbevalókon.

Tegnapelőtt is egy előadásra szaladó, de a bolt felé röpke kitérőt tévő lány érkezett a boltba. A fertőtlenítés említését követően felbátorodva felpróbált két dolgot, aztán a harmadikba - amely egy picit drágább volt a többinél - menthetetlenül beleszeretett. De pénze az nem volt. Megígértem, hogy félreteszem, jöjjön vissza érte. Igen ám, válaszolt, de neki nem holnap, hanem valószínűleg csak a jövő héten lesz elég pénze visszajönni. Mondtam nem baj, jövő hét végéig a raktárban megőrzőm neki. „Nahát” – mondta. „Próbálni is lehet, meg félre is teszi, EZ EGY NAGYON LIBERÁLIS BOLT.”

Távozása után fertőtlenítgetve a fülbevalókat, illetőleg felcímkézve amit „eldugtam” neki a raktárban tűnődni kezdtem. LIBERALIZMUS engedni a vevőknek felpróbálni az ékszert, hogy a nehezen összekuporgatott pénzükből olyat vegyenek, amellyel teljesen elégedettek? LIBERALIZMUS eltenni a fülbevalót valakinek, akinek csak később lesz pénze? Én azt hittem ez NORMÁLIS.

Honlap készítés