MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.12.21 09:20

Lélekmelegítő

A napokban nagyon kedves élményben volt részem. A történet valamikor kora ősszel kezdődött.

A Bokréta u. 17-ben lévő Ferenc Stúdió porcelánbolt tulajdonosa kért meg, hogy ugorjak be hozzá és beszélgessünk egy kicsit a készülő webáruházukról. Beugrottam és nem többet, mint 1-1,5 órát beszélgettünk az én tapasztalataimról és az ő terveikről: adatfeltöltésről, szállítási díjról, a megrendelések kezeléséről, meg egy csomó minden Internetes dologról.

Tegnapelőtt Ő látogatott meg engem, kezében valami elég nagy csomagot szorongatva. Elmondta, hogy végre elkészült a webáruház és szeretne köszönetet mondani a segítségért. Előhúzta a csomagot, ami karácsonyi ajándék volt Nekem. A lelkemre kötötte, hogy csak otthon bonthatom ki. Meglepődtem és meg is hatódtam. Nem gondoltam akkor ősszel, hogy a beszélgetés során ilyen érdemeket szereztem.

Hazacipeltem a nem kis súlyú darabot és azonnal kicsomagoltam. Egy gyönyörű kézzel festett napraforgós tálat takart a selyempapír. Ha nem is a fa alatt, de a karácsonyi asztalon biztosan ott lesz, mert Ő nem egyszerűen csak egy tál, hanem EMBERSÉG és SZERETET.

Honlap készítés