MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2014.10.29 07:45

Kirándulás ajánló és persze ékszerek

Igaz, hogy már meglehetősen hűvös volt és a sok csapadék miatt sár is, de egy csodálatos helyen voltunk vasárnap: Katalinpusztán. A Váctól nem messze található Naszály hegység része a kalandos tanösvény, amelyen végigsétáltunk. Tavasszal, száraz és napsütésben időben mindenképpen visszatérünk ide!


Különösen azért tetszett, mert nem csak arról szólt, hogy néhány száz méterenként legyen egy-egy táblácska az ott élő növényekkel, madarakkal, stb. Az egészet úgy tervezték, hogy változatos és izgalmas legyen és így gyermekeseknek kifejezetten ajánlom. Na nem a legkisebbeknek, mivel 5 km-ről van szó és vannak "kemény terepek" is.

A mocsárban

 

Nem "csak" erdei ösvényeken gyaloglunk, hanem patak felett kelünk át, farönk járdán kanyargunk a mocsár felett, átegyensúlyozhatunk a dagonyán és utunk átvezet egy impozáns függőhídon is. Erdő, patakmeder, rét, mocsár, kaptató ... minden van itt. Mielőtt indulunk, az okostelónkra mindenképpen töltsünk le egy QR kód olvasó alkalmazást is, mert így táblácskákon túl több információhoz juthatunk!

A függőhídon

A természet csodái után térjünk rá a kézművesség csodáira. Néhány nagyon szép egyedi ékszerrel gyarapodott a kínálat.

Bellissima egyedi üveg nyaklánc - borostyán színű

 

Az egyedi - kézzel készült lámpaüveg - gyöngyökkel díszített darabok színben és formában is változatosak. A "Bellissima" nyakláncok például a borostyán, illetve az olivin gyönyörű színét a bronz fényével ötvözik.

Ezüst cukorka nyaklánc egyedi üveggyöngyökkel

 

Az "Ezüst cukorka" ékszer garnitúra rózsaszín-ezüst színösszetétele és "masni bája" nem csak üde és fiatalos nappali viselet, de koszorúslányoknak, vagy szalagavató bálra is tökéletes.

Almazöld egyedi üveg ékszer szett

 

 

A "Zöldalma" és a "Bordeaux" garnitúra virágos frissességével és a tűzpolírozott gyöngyök fazettáinak csillogásával vonzzák a szemünket.

Kitty nyaklánc Pandora gyönggyel

 

A "Csíkoska" karlánc és a "Kitty" nyakláncok a színek, az anyagok és a formák harmóniájával és a kissé szokatlan "felfüggesztésükkel" hódítanak.

Halványlila ékszerkollekció egyedi üveggyöngyökkel

 

A halványlila "Lily" és "Liliána" modellek a gyöngyök sokféleségével tűnnek ki a választékból. Egyedi, merített és tűzpolírozott gyöngyök, fazettázott és sima felületek, gömbök és farfaille formák, és a lila színárnyalatok váltakozása és összhangja alkotja őket.

 

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az Üvegpalota!

Honlap készítés