MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.01.05 13:57

Kicsi a világ - Közmű szolgáltatónál 1. rész

Negyedik hónapja, harmadszori nekifutásra kíséreltem meg átíratni a bolt  mérőóráját.

Majdnem elszakadt a cérna!

Harmadszor álltuk végig a sort az ügyfélszolgálaton. A bolt bérbeadója és én a bérbevevő. Meglehetősen a béketűrésünk határán mozgott már az egész ügy. 2,5-3 cm magas papírpaksaméta cipelése, beadása, adatlapok kitöltése .... sokadszor. Esetünk állatorvosi ló: építéskor ingatlanok között elcserélt gyári szám, téves számlázás majnem egy évig ... háromszori műszaki felülvizsgálat, hogy az az óra melyik óra...

Ennek ellenére nagyon igyekeztem a békés hangnemet megőrizni. És milyen jól tettem! Amikor a bolt működési engedélyét ismét odaadtam lemásolni, a hölgy meglepetéssel felkiáltott: Üvegpalota? Ahol azok a gyönyörű ékszerek vannak az Interneten? Öntől kapom a hírlevelet, meg a karácsonyi üdvözletet?

Általános közfigyelem közepette bólogattam és magamban elkönyveltem, hogy nincs az a kicsike és kezdő boltocska, amely ne akadhatna bárhol vevőjére és többé nincs az az ügyfélszolgálat ahol én - pusztán csak egészségmegőrzési céllal - kifejezhetem az ügyintézés hiányosságai miatt keletkezett érzelmeimet. :o)

Honlap készítés