MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2014.09.15 11:00

Esik. Napok óta ...

Esik. Napok óta. Még az Interneten kalandozva is lépten-nyomon vizes képekbe botlok. Vannak közöttük szépek és érdekesek is, mint például az alábbiak. A képek nézegetése közben elgondolkodtam a katicabogarak népszerűségén ...

Esőben...

 

Nem csak kis hazánkban van valóságos kultusza a kis hétpettyeseknek, hanem világméretűnek mondható sikerük. Észak-Amerikában például nem is őshonos, hanem kimondottan biológiai fegyverként telepítették be a levéltetvek ellen.

Katicabogár - egyedi üvegmedál

 

 

Aki pedig ilyen népszerű, az nem úszhatja meg, hogy ne készüljön a képmásával a világon bármi, amit az emberek használnak: Az esőnél maradva például esernyő, vagy katicabogaras gumicsizma, de a gyermekjátéktól a ruházati cikkeken át egészen az ékszerekig.

Katicabogár Swarovski kristállyal

 

És ha ékszer, akkor már helyben is vagyunk. Az Üvegpalota "kertjében" szintén találhatóak katicabogarak, például üvegfiguraként, nyakláncként, fülbevalóként, kulcstartóként. Bogaras apróságaimat itt lehet megtalálni: KATICABOGARAS ÉKSZEREK, ÜVEGFIGURÁK

Honlap készítés