MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.01.04 12:01

Karácsonyi vásárlás

Sok vásárló teljesen tanácstalanul tér be a boltba ajándékot vásárolni. Némelyikük meglehetősen kreatív technikákat igényel.

Üvegvirág

December első hetében egy fiatal srác jelent meg a boltban. A barátnőjének, a mamájának és a húgának keresett ajándékot. Kb. 20-25 perc alatt nem túl könnyen, de találtunk mindhárom hölgy számára valamit.

A következő héten két barátjával érkezett. Közülük az egyik, az ékszervásárlást nem merte megkísérelni, de az üvegvirágot biztonságos választásnak ítélte.

Hárman kb. 25 percet álltak a vitrin előtt, de még ezt követően is volt 5 virág, amely "játékban volt". Ekkor azt javasoltam, hogy tegyük ki ezt az ötöt a pultra és mindegyikük vegye le, amelyik a legkevésbé tetszik neki. Igen, ám de még mindig maradt kettő. Ezek között szavazással döntöttünk.

Elégedetten és vidáman távoztak.

Kb. 1 hét múlva a baráti társaság negyedik tagja is nálam vásárolt ajándékot a húgának.

Honlap készítés