MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2008.01.14 07:51

Karácsonyi történetek

A decemberi ajándékvásárlás időszaka nem csak azért jó egy boltban, mert nagyobb a forgalom. Ilyenkor a szívemnek kedves esetek is megszaporodnak.

Az idei szezonban a pálmát egy fiatal férfi viszi, akit a munkatársnői küldtek boltba a vásárolni. Bár ők maguk még sosem jártak a boltban, de az Interneten látták az Üvegpalotát, és odaküldték tanácstalan kollégájukat ajándékért.

A férfi úgy rostálta át a kínálatot, mint az aranymosó a folyami kavicsot. Minden darabot megnézett. Végül két modell akadt fenn a szitán, már „csak” a színek közötti választás maradt hátra. Ekkor – mondván én is világos bőrű és világos hajú vagyok, mint a felesége – először felváltva be kellett mutatnom a nyakláncokat, majd egyik fülemben az egyik, másikban a másik színű fülbevalóval „pózolva” igyekeztem támogatni a döntést.

A folyamatot itt-ott megtörte egy-két másik eset is (amelynek szereplői kissé furcsállták megjelenésemet), így a teljes vásárlás kb. 1,5 óra alatt zajlott le. Szerencsére közben az anyukája számára is sikerült találnia egy nagyon szép garnitúrát. Nem minden nőnek adatik meg, hogy a párja ilyen műgonddal választ ajándékot neki!!!

Szintén sokáig emlékezni fogok az ifjú házaspárra, akik egy-másfél éves forma kisfiúkkal érkeztek. A gyerekek számára az Üvegpalota maga a rémálom: anya nézeget, ők meg nem nyúlhatnak semmihez. Többségük azonnal felméri a helyzetet és 1 percen belül hangot ad nemtetszésének és távozási szándékának, de a kevesek sem bírják tovább 3-5 percnél.

Nos, a kisfiú előtt le a kalappal.. Bár szülei felkészülten – Internetes tanulmányokat követően készített listával – érkeztek, a döntés végül mégsem volt olyan könnyű. Ez is tetszett, az is tetszett. Ők is gondosan mérlegelték a „célszemélyek” életvitelét és öltözködési stílusát.

Aztán mindent „díszbe csomagoltunk”. A kisfiú végül egy órát töltött a boltban az anyukája és – szombat lévén – a férjem „idegenvezetésével”, egyetlen zokszó nélkül.  Szerettem volna megjutalmazni valamivel, de sajnos a boltban semmi olyan nem volt, amit kézbe vehetett volna!

Honlap készítés