MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2008.11.25 08:17

E-kasza, avagy www.ittafenesemtalalmeg.hu

Az utóbbi fél évben újabb érdekes jelenségre figyeltem fel. Az első néhány telefonhívás alkalmával még véletlennek és egyszerű emberi tévedésnek hittem. Az egyre szaporodó hívások és a módszerek kísérteties egyezősége azonban újabb Internetes "szerencsejáték" feltalálására utalnak.

Cseng a telefon, felveszem, jó napot, a cég vezetőjét keresik. Még a fáradtságot sem veszik, hogy utánanézzenek személy szerint kivel is beszélnek. De azért köszönök, volt gyerekszobám. Mondja tovább: a www.tüttürü.hu-tól (tüttürü = olyan gyorsan elmondott szó, amit első hallásra képtelen vagy megérteni, megjegyezni pedig pláne nem tudsz) keresnek, látják, hogy regisztrálva vagyok nálunk és a regisztráció meghosszabbítása végett telefonálnak.

Itt mindig megpihenünk egy pillanatra, mert megkérem, hogy ismételje el az oldal URL-jét. Ismét nagyon gyorsan hadarja el, de többszöri értetlenkedés után megadja magát és végre kelletlenül ugyan, de érthetően is bemondja: www.ittafenesemkeres.hu vagy www.itt-talalj-meg-ha-tudsz.hu vagy www.avilaglegeldugottabbkatalogusa.com.

Ezek után közlöm vele, hogy valami tévedésről lehet szó, mert ilyen oldalon én biztos nem regisztráltam, mivel azt sem tudtam mindezidáig, hogy létezik. Mire idáig eljutunk, már határozottan rosszkedvű, de erősködik egy kicsit, hogy de hát itt van előtte, meg miegymás.

Ilyenkor – merő kíváncsiságból – meg szoktam kérdezni, hogy mennyibe kerülne nekem „meghosszabbítani” a regisztrációmat ezen a www.operenciastengerenistul.eu oldalon. Ez kissé szemétség, mert újra reménykedni kezdenek és benyögnek egy 20.000-80.000 Ft +ÁFA közötti éves díjat, vérmérséklet szerint.

Ekkor képzeletben előveszem a pallost és lefejezem a reményt, vagyis nemet mondok. Azt a szót, hogy NEM, egyszerűen képtelenek méltósággal tudomásul venni. Vagy indignáltan közlik, hogy

    A) akkor levesznek a www.aholakurtafarkumalactur.hu adatbázisból (ettől mindig nagyon megijedek), vagy

    B) egyszerűen olyan hangsúllyal köszönnek el, mintha anyjukat-apjukat éppen akkor mészároltam volna le.

    C) Egy-kettő – szintén érdekes árnyalatokkal a hangjában – megkérdezi, hogy vajon miért nem és a választ hallván következik a B) megoldás.

Vajon van, akinél ez bejön? Tudtán kívül beregisztrálják a www.katalogusbalekoknak.hu -ra (vagy be sem regisztrálják, csak bemondják) és ettől még vérmérgedést sem kap? Sőt! Retteg attól, hogy a www.eddigaztsemtudtamhogyletezik.hu oldalon nem lesz többé megtalálható? Perkássza a tízezreket, hogy fenn lehessen a www.ittahalalsemjar.hu-n? Valakik biztos fizetnek, ha érdemes nekik erre a célra embereket foglalkoztatni és telefonköltséget fizetni.

Honlap készítés