MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2013.03.21 15:04

Húsvéti matematika és ajánló

A Húsvét az idén meglehetősen korai időpontra esik. Már két hét sincs hátra és ismét egy hosszú hétvégén pihenhetjük ki magunkat és ünnepelhetünk. Remélhetően a tavasz eljövetelének is örvendhetünk egy kicsit, nem úgy mint az elmúlt hétvégén.

A húsvéti matematikát - feltehetően többek örömére - kihagyom. A Húsvét időpontjának kiszámítása ugyanis eléggé bonyolult és még csak nem is egységes. Talán elég ha ennyit megjegyzünk: a tavaszi napéjegyenlőség (az idén március 20.) utáni első holdtöltét (az idén március 27.) követő vasárnap (az idén március 31.).

 

Aki Húsvétkor apróbb ajándékokkal szeretne kedveskedni szeretteinek, azoknak ajánlom pl. a kedves miniatűr állatfigurákat: nyuszit, bárányt, csibét, kacsát, vagy az összes többit. A kimondottam húsvéti ajánlatot egy csokorba gyűjtöttem és a képre kattintva érhető el.

 

Húsvéti ajándékötletek

 

Most sem tudok azonban mást mondani, minthogy bármelyik ékszer vagy dísztárgy kitűnő ajándék az Üvegpalotában! 

 

A húsvéti készülődést segítendő, 2013. március 28-án pénteken ismét vevőtalálkozó lesz, ahol a megrendelt termékeket személyesen is át lehet venni. Végül és nem utolsósorban néhány újdonságot szeretnék ajánlani:

 

"Bouquet" kristály ékszerszettek díszdobozban, háromféle színben

Bouquet ékszerszett

 

"Üvegkürt" egyedi ékszerszett

Üvegkürt ékszerszett

"Diána" kristály ékszergarnitúra fülbevalóval (eddig csak klipsszel volt kapható)

 

Diána kristály ékszerszett

 

"Ében" kristály ékszergarnitúra

 

Ében kristály ékszerszett

"Florella" kettő az egyben fülbevaló a CROCUS-tól, teljes élettartam garanciával, díszdobozban.

Florella fülbevaló

 

Honlap készítés