MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2006.11.30 20:14

Hógömbre várva ...

Már megérkezésük előtt is nagyon sokan érdeklődtek a hógömbök iránt, meglehetősen vidám hangulatban.

Karácsonyfás hógömb

A vásárlók egyikét a hógömb pontos átmérője érdekelte. Sajnálattal vette tudomásul, hogy csak a szállítmány megérkezését követően tudom lemérni őket.

Amikor megígértem neki, hogy ez lesz első dolgom, amikor érkezik az áru, félig-meddig tréfásan megemlítettem neki, hogy a pontos mérés érdekében nem is egyszerűen vonalzóval, csak úgy "sacc per kb.", hanem tolómérővel kellene mérni.

Azt válaszolta, hogy "a tolómérő teljesen rendben van". Még szerencse, hogy az apósom garázsában legalább fél tucat tolómérő van, különben mehettem volna tolómérőt venni. Csak úgy tréfából.

Aztán amikor felkerültek a webáruházba is, akkor jöttek az e-mailek és a telefonok. A kedvenc kérdéseim:

- Mennyi hó van benne?

- Miből van a hó?

- Milyen folyadékkal van töltve a gömb?

- Tessék mondani szép hó van benne? Olyan csillámos sz..t nem szeretnék!

 

Honlap készítés