MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.02.10 17:20

Hogyan lett belőlem gátlástalan magatartású linkajánló?

A webáruház népszerűsítése végett folyamatosan kutatom az ingyenes megjelenési lehetőségeket.

Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben ismertessem meg az Üvegpalotát, folyamatosan kutatok olyan tematikus linkgyűjtemények és hirdetési lehetőségek után, ahol ingyen jelenhetek meg.

A napokban találtam is egy új lapot, egy "ÜZLETI" témájú linkgyűjteményt. Ajánlottam az Üvegpalota linkjét, a szokásos módon. Néhány nap múlva a következő levelet kaptam:

"Ha linket szeretne ajánlani az oldalra, kérem olvassa el a lent jelzett linken lévő tájékoztatót. Ebben világos kritériumok mellett határoztam meg az ideillõ és ide nem illõ lapok feltételeit. A reklamációkra csak akkor jelzek vissza, ha új és érdemi információt közölnek benne, más esetben NEM VÁLASZOLOK ÉS TÖRLÖM az email-t. Minderre a rengeteg nem idetartozó ajánlás, és egyes linkajánlók gátlástalan magatartása miatt van szükség. Megértését köszönöm."

Ó, TE JÓ ÉG! Vajon mit követtem el? Talán egyszer utasították eddig vissza a linkajánlásomat, mert nem szoktam össze-vissza minden oda nem illő helyre "felkéredzkedni".

Igaz, tényleg nem olvastam el a tájékoztatót. Az első kettő után, valahogy mindegyik egyforma: ne csináld, ha egyszer már regisztráltál, vagy nem a témába illő a weblapod, stb., stb., stb. Na ezek után szélsebesen kattintottam a megadott linkre a "mérgezett egérrel", hogy megtudjam mit vétettem.

Csak ÜZLETEKNEK

Mit is? Hát, először is akik regisztrálhatnak (néhány részlet): bankok, biztosítók, külföldi befektetők, üzleti témájú külföldi portálok ... stb. Akik nem regisztrálhatnak: olyan webáruházak, aki csak egy szűk területre koncentrálnak, .... stb.

Hmm. Hát igaza van. Tényleg nem illek ebbe a társaságba. Sehol egy árva külföldi tulajdonostárs, több tíz, sőt száz milliárd hiányzik a mérleg főösszegemből, ráadásul kifejezetten egy speciális és szűk területre koncentrálok.

Mondtam is magamnak: "A magyar kisvállalkozásodat mered te ÜZLETnek nevezni? Te gátlástalan magatartású linkajánló, Te!!!

 

Honlap készítés