MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2011.03.02 14:52

Átadták a felújított házat!

Ma nagy ünnepély volt itt a Bokréta utcában fél kettőkor! A házat - amit egy éven keresztül újítottak fel itt szemben a bolttal - adták át ünnepélyes keretek között.

Ma nagy ünnepély volt itt a Bokréta utcában fél kettőkor! A házat - amit egy éven keresztül újítottak fel itt szemben a bolttal - adták át ünnepélyes keretek között.

Azt kell mondjam, hogy megérte az 1 évig ködként szálló por, a téglás és cementes raklapok a bolt előtt. Nagyon szép lett. Kívülről egy elegáns békebeli bérházat idéz, belül viszont modern: hőszigetelő ablakok, teljesen felújított elektromos és fűtési rendszer.

Szóval  a bolt esztétikai környezete jelentősen javult. Jó lenne, ha a humán környezetet is fel lehetne újítani, például

  • a kutyakakit szertehagyó bunkókat zacskóval felszerelt gondos gazdikra cserélni,
  • a sörös dobozokat és pizzás dobozokat széthajigáló suhancokat a papírzsebkendőt a szemétkosárba dobó fiatalemberekre upgradelni (bocs),
  • a cigarettacsikket elhajító feslett életű nőszemélyeket pedig helyes fiatalasszonnyá turbózni.

Még ha ehhez teljes belső felújítás ("humán vinyócsere") szükségeltetik is.

Vagy lehet, hogy könnyebb lenne a kutyákkal szót érteni?

Az intelligens kutya

 

 

 

Honlap készítés