MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2009.10.28 10:57

Fekete és fehér, avagy a 101 kiscsikó

Ennek a fejezetnek nincs társadalomkritikai kicsengése, sem tanulsága, de még csak történet sincs! Egyszerűen a felvidítás szándéka hozta létre.

Az Interneten élve nap mint nap belebotlik az ember érdekes, meghökkentő, megdöbbentő, és egyéb más dolgokba. Ezek közül is talán a képek özöne az, ami legjellemzőbb. Rengeteg a különbözőképpen "megmunkált" kép, hogy csodálatot, elismerést, vidámságot, stb. váltsanak ki belőlünk.


Én a napokban a két teljesen természetes eredetű képre bukkantam a fekete és fehér témában, ami megörvendeztette  a lelkemet. Alább közreadom őket!


Ebony&Ivory

Ebony & Ivory

 

Black & White

Fekete-fehér bárány101 kiscsikó

101 kiscsikóHát ennyi volt!

 

Honlap készítés