MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.02.07 07:02

Ékszerválasztási szempontok

Nagyon nehezen születik meg egy-egy döntés arról, hogy melyik darabot is vásároljuk meg, különösen, ha ajándékba vesszük.

Mondd Te mit választanál?

Fiatal, lendületes hölgy tért be hozzám a napokban. "Idősebb, de vagány" ismerősének keresett ajándékot. Kb. 15-20 nyaklánc után az összes szokásos szempont elhangzott már:

- "Túl sok"

- "Túl konvencionális"

- "Túl merész"

- "Túl színtelen"

- "Túl színes"

- "Túl hosszú"

- "Túl rövid"

Mindezeket már teljesen rezzenéstelenül viselem és veszem elő a következő darabot ítélethozatal végett. Végül azonban sikerült matthelyzetbe hoznia:

- "Ez nagyon szép és különleges, de NEM LEHET BENNE FUTNI."

???

Megpróbáltam komoly maradni, de "elszabadultak a vadlovak": kitört belőlem a nevetés. Nem bírtam magamban tartani, hogy az előzetes kitételek között az nem szerepelt, hogy az ékszer sporteszközként is helyt álljon. Szerencsére volt humorérzéke és együtt nevetett velem.

Így mindamellet, hogy megtaláltuk az "igazit", újabb vásárlási szemponttal gazdagodtam.

Honlap készítés