MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2014.06.16 07:09

BARION az új magyar pénz és most sem maradnak el az ékszerek!

Talán még nem sokan tudják, de a Magyar Nemzeti Bank engedélyével új magyar pénz jelent meg, amelynek a neve: BARION. A Pénz 2.0 elnevezést is viselő új fizetőeszköz tulajdonképpen e-pénz. Még a bankkártyánál is biztonságosabb fizetést tesz lehetővé.

Barion, az új magyar fizetőeszköz

Most pedig jöjjön, ami mindig szokott: kalandozás az ékszerek világában. Azt gondoltam, hogy ma a rendhagyó darabokból választok néhányat, tekintettel a nyárra is. Nyáron az ékszerek fém alkatrészei meglehetősen nagy strapának vannak kitéve. A magas hőmérséklet hatására a "PH értékünk megváltozik" (finoman szólva) és ez nem idális a számukra. Ráadásul a nagy melegben nyűgnek érezhetjük a fém csatot a nyakunkon, amit télen észre sem veszünk.

Elképesztő nyaklánc - piros, türkiz, sárga Elképesztő nyaklánc - zöld, sárga. fekete

Ezért ma mutatok néhány olyan darabot, amelyen egyetlen fém csat, vagy alkatrész sincsen, hanem körös-körül csupa (hűs) üveggyöngy. Itt van mindjárt az "Elképesztő" nyaklánc, amely kétféle színben tarkítja a választékot. A szokványosnak egyáltalán nem nevezhető darabok több érdekességet is tartalmaznak: kézzel készült, különleges üveggyöngyök, magas minőségű fémutánzat gyöngyök, csont "távtartók", pamut "bojtok", valamint díszítő elemek asszimmetrikus és rendhagyó elrendezése.

Parázs - nyaklánc üveggyöngyből

 

A "Parázs" nyaklánc szintén a hosszú, csupagyöngy kategóriába tartozik. A sokféle alakú, izzó vörös gyöngyök némelyikében sötétebb, feketés árnyalatok mutatkoznak. Igazi, "forró vérmérsékletű" darab.

 

Pinokkió nyaklánc Pinokkió nyaklánc

A "Pinokkió" nyakláncot tulajdonképpen a henger alakú fa gyönyökről neveztem el. A hossza és a gyöngyök mérete ellenére könnyű, nyárias darab. Jól el tudom képzelni hófehér, zöld, ekrü és sárga színű ruhadarabokkal.

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az Üvegpalota!

Honlap készítés