MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2013.03.04 15:06

Ki tudja mikor volt az első Nőnap és hol?

A rendszerváltás óta jó néhányszor hallottam, hogy ez a Nőnap olyan "kommunistás" el kellene felejteni. Igaz ugyan, hogy Magyarországon csak 1948 óta ünnepelték és egy jó darabig kötelező érvénnyel, mégis New Yorkban volt az első március 8-hoz köthető esemény és majdnem egy évszázaddal korábban, 1857-ben!

A textiliparban dolgozó nők emberibb munkafeltételeket és magasabb bért követelve tüntettek a város utcáin. Azóta sokat szelídült. A Nőnapot 1917 óta ünneplik a nők iránti tisztelet és megbecsülés napjaként. 1977 óta az ENSZ egyik világnapja is. Ja persze, és a férfiaknak miért nincs napja? - morognak sokan. Pedig van: november 19. De erről majd akkor fogok írni!

Aki szeretne kedvesének, barátjának, édesanyjának, munkatársának kedveskedni és még ötlete sincs, azoknak szeretnék segítséget nyújtani egy kis termékajánlóval.

Kicsi színes üvegvirágok

Kicsi üvegvirágok

 

Apró, kedves üvegfigurák

Kedves apró állatfigurák

Vicces hűtőmágnesek

Vicces hűtőmágnesek


Ezen kívül persze bármi mást is választhatsz a kínálatból, nem fogok ellenkezni! :o)

Honlap készítés