MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2008.03.01 17:48

A pofátlanságnak pediglen határa nincsen

A pohár 2008. február 23-án szombaton telt be. Akkor találtam a fene tudja hányadszor egy autót a küszöbön.

Neeeem! Az autót találtam a küszöbön nem azt jelenti, hogy a jó tündér hozott nekem egyet. Azt jelenti, hogy egy embertársam MEGINT természetesnek gondolta, hogy a bolt elé parkoljon. Nézd csak meg a képet! Nem akárhogyan, hanem telibe a bolt ajtaja elé, úgy hogy se be, se ki!

Szinte természetes, hogy a boltod bejárata elé parkol!


A rendszámát kitakartam, nehogy személyiségi jogaiban mélyen sértve érezze magát szegénykém. Mert az ilyen úgy gondolja, hogy neki mindent szabad, másnak meg coki. Más álljon a bolt előtt tanácstalanul háromnegyed órát, mire ő előkerül és annyit mondjon: „bocsika, többet nem fog előfordulni”!

Mert hát hová is parkolhatna szegényke?

Szilárdan hiszi, hogy ennyivel mindent el lehet intézni. És sajnos jól hiszi. Az illetékes (FKF) szombaton nem dolgozik, ügyeleti telefonszáma az éterbe cseng ki. Szombaton nem tartjuk fenn a közterületen a rendet, minek azt!

A rendőrség ígér egy járőrt, de az nem jön, dolga van még egy másik helyszínen. Közben a pofátlan elszelel, sőt! Van amelyik „mélyen  megbántódva” kiált fel: És akkor mondja meg, hogy hová parkoljak? Egy másik csak csúnyán néz, amikor szólok és a fogai között mormog valamit. A szemén látszik, hogy nem túl szépet: minden vagyok, csak „naccságos” asszony nem.

Fogalmam sincs mit kezdjek velük. Süllyedjek velük egy szintre? Vegyek egy festékszórót és pingáljak valamit az autójára? Valami szép „magyarosat”? Utána mondjam én is, hogy „bocsika, nem fog többet előfordulni”? Vagy ékes magyarsággal mondjam meg neki, hogy hová parkoljon? Édes a gondolat. Csakhogy utána mit csinálok a 160 centimmel? Mi lesz, ha nem futok elég gyorsan?

Hát kérem ez van: szemét, kutyaszar és autók a boltom előtt. 2008 Budapest, Magyarország, Európai Unió. Ha nem tetszik söpörd fel, szedd fel, tűrd el! Mást úgysem tehetsz. Na és persze adózz, adózz és adózz, hogy a sóhivatalokat legyen miből fenntartani.

Honlap készítés