MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2008.06.11 07:11

A méret lenne a lényeg?

A címe ellenére a 18 év alattiak is nyugodtan elolvashatják a blog bejegyzést :o)))

Üvegpalota. Sokan valami hatalmas csillogó boltra számítanak és csalódásként éri őket a bolt mérete. Hiába találják meg amit a keresnek, hiába nyűgözi le őket az üveg ékszerek csillogása és szépsége, bizony megjegyzik, hogy ők valami nagyobb boltra számította. Kissé túlzásnak tartják „palotának” nevezni ezt a kis valamit.

Pedig az Üvegpalota bizony kiérdemli a nevét. Igaz, egyelőre nem a mérete teszi azzá. Palotává a fenséges választék, a jó minőség és a kiszolgálás színvonala teszi. Itt királynőnek érezheted magad: segítek a hajadhoz, szemedhez, ruhádhoz, az alkalomhoz illő ékszert választani. Számíthatsz rám, ha ajándékot keresel. Azt és annyiszor próbálsz fel, ahányszor csak akarsz, amíg meg nem találod a TE NYAKLÁNCODAT!

Aztán persze van itt még két fontos dolog. Az egyik, hogy amíg egy kicsi boltban, viszonylag kis bérleti díjat kell fizetni, addig alacsonyabb az ékszerek ára is. A másik, hogy ez alapvetően egy Internetes vállalkozás, még akkor is, ha sokan inkább eljönnek a boltba személyesen.

Végül, de nem utolsósorban az Üvegpalota név a jövőbe vetett hitet, a reményt is tükrözi. Egy cél, ahová el szeretnék jutni, amivé a mostani kis boltocskát tenni szeretném. Nem lehet a vágyam egy „üvegsufni” vagy egy „üvegkunyhó” és soha nem is tekinthetek úgy rá. Akkor ugyanis azzá válna!!!

Honlap készítés