MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2007.09.26 07:49

A bolti szarka

Néhány nappal ezelőtt elloptak két nyakláncot a boltból. Elmondom hogy történt ...

Akkor nyitottam, éppen csak elkezdtem rendezgetni az új árut a kirakatban álló polcon. A mellettem lévő garázsbejáróba szabálytalanul beparkolt egy furgon, a vezetője kipattant, és már nyomult is befelé. „Kicsit körülnézek” – mondta. Belépve megpiszkált egy nyakláncot az ajtó melletti polcon (egy pillanattal azelőtt tettem oda), aztán nézelődni kezdett. „Valami fekete és sárga nincs?” – kérdezte. Én erre levettem a szemem róla és a beljebb eső polchoz léptem, magamban tűnődve, hogy mit is ajánlhatnék neki.

Aztán már csak a kiáltást hallottam: „Jaj, nem jó helyen állok! Majd legközelebb veszek valamit!” Halottam, ahogy bevágja a furgon ajtaját. Utána léptem és meglepetésemre nem az Üllői út felé indult, hanem rükvercbe kapcsolt és olyan sebességgel tolatott vissza a Tűzoltó utca irányába, hogy a motor valósággal sikított. Döbbentem figyeltem a mutatványt – akkor még nem értve az okát -, aztán visszafordultam a boltba. Azonnal észrevettem, hogy az újonnan kitett ékszerek megfogyatkoztak.

Meglehetősen sok mindent mormogtam magamban, ha mind megvalósul, amit kívántam neki, akkor viszonylag kevés épen maradt testrészét sikerült eltemetni. Aztán egy régebbi munkatársamra gondoltam, aki egy darabig az élelmiszer kereskedelemben is dolgozott. Ő mesélte, hogy a nagyobb áruházakban például, a kitett pogácsának a 80 %-a sem jut el a pénztárig… Siralmas helyzetkép, ugye? Hát ehhez képest én jól jártam.

Honlap készítés