MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

NAPLÓ
2006.10.12 20:48

A bolt megnyitása

A Bokréta utcai bolt megnyitását követően a nézelődők őszinte megnyilvánulásai:

 

Az aprócska bolt belseje
  • Kb. 2 napja volt nyitva a bolt, a kirakat felirat még nem készült el. Idősebb hölgy: " Kedveském írjon már ki valamit az ablakba, mert így mindenki azt hiszi, hogy ez a lépcsőház!

 

  • Idősebb hölgy 2, durcásan: "Csak azt mondja meg nekem, hogy ezeket a gyönyörű ékszereket miért ebben az Isten háta mögötti kicsi boltban kell árulni?"

 

  • Az utcában dolgozó munkások egy csoportja tanakodik a kirakat előtt: "Üveg ékszerek? Üveg dísztárgyak, meg mi a l..sz ..r? Hö-hö, és ebből a kacatból meg lehet élni?"

 

  • Fiatal lány: "Tessék mondani , itt vásárolni is lehet?"

 

  • Középkorú férfi: "Ablaküvegezéssel is tetszik foglalkozni?"

 

  • Középkorú hölgy: "Valami rendes ékszerbolt is van itt a környéken, ahol aranyat lehet kapni?"

 

  • Fiatal fiú (az interneten kinézte, hogy mit szeretne, de a bolt méreteit illetően csalódott volt.): "Ez az Üvegpalota? Azt hittem az valami nagy bevásárlóközpont!"
Honlap készítés