MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2014.03.18 17:16

Kitárgyaljuk Miss Usa 2013 ékszereit!

A szépségkirálynő koronája

Hercegnői életre vágyunk, de nem vagyunk olyan szerencsések, mint Kate Middleton?

 

Semmi mást nem kell tennünk, csak megmérkőzni 50 szépséggel, hol bikiniben, hol nagyestélyiben és persze ízléses mennyiségű ékszerben parádézva a színpadon.

2013-ban Erin Brady nyerte el a Miss USA címet. Megkoronázásakor pánt nélküli fehér estélyit viselt aranyhímzéses felső résszel. A hosszú fülbevalók a vállát söpörték. A korona – amely a Diamond Nexus Labs műhelyéből származik – 166 karátos.

A smaragdok a mindenkori szépségkirálynő természettel való összhangját jelképezik, míg az 51 gyémánt a középső ovális részen a szépségkirálynői címért versenyre kelő hölgyek számára utalnak.

A szépségkirálynő ékszerei

 

A korona minden évben újra készül, mivel a királynő beteheti a saját gardrób szekrényébe azt, amivel megkoronázták. Persze a gardróbszekrény is egy new yorki luxuslakásban van, amely szintén a nyeremény része.

Honlap készítés