MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2014.03.20 18:19

Kockák és hasábok - ékszerajánló

Egyedi üveggyöngy lila színű
Nézd meg nagyban!

Ki a romantikust szereti, ki a geometriai formákat. Most a geometriánál időzünk egy kicsit.

 

Nem kell azonban megrémülni, nem fogunk sem kerületet, sem területet, sem térfogatot számítani.

 

Viszont egy kicsit "kockázunk", vagyis csupa-csupa hasáb alakú gyöngyöt veszünk szemügyre kicsit közelebbről.

Itt vannak például ezek a gyönyörű lila és zöld színű, áttetsző üveggyöngyök, amelyeknek fémes színű élei vannak. Belsejükben jól látszik a kézzel készült, egyedi lámpaüveg gyöngyökre jellemző fehér fűzőcsatorna.

Egyedi üveggyöngy zöld színű
Nézd meg nagyban!

A gázégő (lámpa) által megolvasztott üveget egy speciális - fehér - bevonatú pálcára "tekerik fel" és formázzák szögletesre. Az éleit fémes csillogású, irizáló hatású üveg "csíkokkal" díszítik. Amikor pedig a lassú kihűtést követően lehúzzák a pálcikáról, akkor az üveggyöngy belsejében ott marad a pálca különleges bevonata.

Cubico egyedi zöld színű üveg ékszer szett
Nézd meg nagyban!

Vagyis önmagukban már az üveggyöngyök is különleges kézműves tapasztalat által jönnek létre. Nem is szólva azokról az ékszerekről, amelyek ezekből készülnek. Pédául a képeken látható "Cubico" fantázia nevű üveg ékszer szettek esetében nagyon egyedi és kreatív az ékszer is, amely ezeknek az üveggyöngyöknek a "beépítésével" készült.

Cubico egyedi lila színű üveg ékszer szett
Nézd meg nagyban!

A színben harmonizáló, apró kétlyukú gyöngyök, kreatív keretet képeznek a gyöngyök körül és érdekes láncot formáznak. Köztük egy-egy csodaszép - szintén színben hozzáillő - fazettázott, vagy préselt üveggyöngyöcskék teszik teljessé a kompozíciót!

Egyedi üveggyöngy kék színű
Nézd meg nagyban!

 

A következő gyöngy, amely a mai vizsgálat tárgyát képezi színes csíkokat rejteget a belsejében. Ezek a csíkok nem festéktől származnak, hanem színes, a cérnametélthez hasonló üveegszálaknak az alapszínt adó üvegbe való beolvasztásával alakulnak ki.

 

Kockácska egyedi üveg ékszer szett
Nézd meg nagyban!

 

A gyöngy élei itt is fémesen - bronzos fényben - csillognak. A belőlük készeült ékszereket többek között az teszi különlegessé, hogy a bronzos élekkel hasonló színű fűzőcsatornával készült kétlyukú gyöngyök olyan hatást keltenek, mintha csak bronzos láncszemek kötnék össze a többi gyöngyöt.

Ezek a csodaszép, egyedi garnitúrák megtalálhatóak a webáruház kínálatában!

Honlap készítés