MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2013.11.22 15:26

Annyi smukkja van, fogalmam sincs mivel lepjem meg!

Lady in Red

A fenti mondattal egy középkorú férfi lépett annak idején a boltba. Emlékszem a Karácsonyt megelőző időszakokra jól, mert volt olyan vásárlóm, aki 1,5 órát töltött azzal, hogy két-három modell közül kiválassza a megfelelőt és még így is meglehetősen aggódva távozott.

Ennek ellenére egyetlen egy ékszert sem hoztak vissza később, hogy jó lenne kicserélni, pedig mindenkinek felajánlottam. Miért? Elmondom:

Hogy a fenébe csinálod ezt már megint? - kérdezték gyakran tőlem (még nem volt ékszeres vállalkozásom!), amikor a pólómhoz, pulóveremhez tökéletesen illő divatékszerben jelentem meg. A helyzet az, hogy legtöbbször véletlenül. Kaptam egyet ajándékba fél évvel azelőtt, éppen akkor nem passzolt semmihez, de egysze csak... Amikor az új zöld, vagy kék, vagy akármilyen blúzt vettem, akkor egyszer csak beugrott, hogy van nekem valahol egy nyakláncom, vagy fülbevalóm, ami zseniális hozzá.

Szóval ékszerből nincs olyan, hogy felesleges darab! Ezért tökéletes ajándék, akármennyi is van már belőle! Az alábbiakban szeretnék bemutatni néhány finoman "fűszeres" darabot. Mivel is kezdjem? Talán a "Lady in Red" ékszergarnitúrával, amelynek "levélkéi" különleges, matt vörös (siam) Preciosa kristályok, a hullámos részek pedig apró fénylő "kövecskékkel" díszítettek. A fülbevaló tökéletesen harmonizál a nyakékkel. A mélyvörös matt színek és a szokványosnak nem mondható ornamentika fantasztikus hangulatot teremt. Sajnos kék színű párjával ugyanúgy jártem, mint néhány Hajnalka modell esetében: nem ugyanabban a színben érkezett a nyakék és fülbevaló. Remélhetően hamarosan pótolják.

Lady in Red

Egy másik remek darab a "Shiny Stone" modellek közül a türkizkék színű, amely a fiatal hölgyek körében nagy népszerűségnek örvendő choker (nyakpánt) egy nyaklánc ötvözete. A nyakba szorosan illeszkedő részről hosszú függő ereszkedik alá, a végén egy csodaszép türkizkék "kaviccsal" . Könnyed és elegáns darab a színben hozzávaló - szintén kavicsszerű fülbevalókkal.

Shiny Stone

 

"Chrystalline" nyaklánc fő ékességei ún. "white opal" Swarovski szívek: középen 3 nagyobb, majd egy-egy kisebb. A nyakláncot körben sima opálos fehér, valamint különböző méretű, kristályosan áttetsző fazettázott üveggyöngyök alkotják, a kisebbeken meg-megcsillanó ún. AB (Aurora Borealis) nevű bevonattal.

Crystalline

A érdekességek sorából kiemelném még a "Lambada" nyakláncot, amelynek középső díszítő eleme egy kézzel készült - egyedi - üveggyöngy, amelynek belsejében - hajszálvékony ezüstfólia adja a különleges fény- és színhatást, valamint a színes (türkiz, narancs és sárga) üvegcsíkok. A nyakláncot alkotó többi gyöngy is nagyon érdekes, különösen a kétszínű - narancs-türkiz - gyöngyöcskék, vagy a fémes hatású türkizkék fazettázott gyöngyök.

Lambada
Honlap készítés