MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2013.06.12 09:45

Színek és menyecskék - ékszerajánló

Pittoresco

Ma a pirosaké, kékeké, zöldeké és a rózsaszíneké a főszerep: néhány színes újdonságot szeretnék bemutatni.

A Pittoresco nyaklánc és fülbevaló: színes üvegkockák kavalkádja, igazi nyári ékszer! 

A Framboise nyaklánc a szokatlan színösszeállítások mesteri példája. A Silverine nyaklánc és a hozzáillő fülbevalók a hideg szépség világa.

 

Silverine

 

A Frombelo nyaklánc a kreatív formák és színösszeállítás darabja. Az Alozza nyaklánc pedig a zöld és a fekete mágikus vonzása.

Alloza

 

Nem feledkezhetünk meg az időszerű esküvői darabokról sem, mint például a "Gyöngysugár" nyaklánc, amely színeiben és formáiban is elegáns szépség.

A menyecskéknek pedig a tradicionális piros és a fehér színkombinációt nyújtja egyedi üveggyöngyökkel a "Menyecske" garnitúra és romantikusan piros szívecskékkel a "Piros szív" garnitúra.

 

Menyecske

 

Jó böngészést és kényelmes vásárlást kíván az

ÜVEGPALOTA

www.uvegpalota.hu

 

 

Honlap készítés