MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2009.10.21 08:11

A tél tévhite

Sokan úgy hiszik, hogy télen egyszínű és sötétebb tónusú ékszereket „kell” viselni. A természeti motívumokkal díszített ékszerekre is rámondják: azok olyan tavaszias-nyárias dolgok.

Gondoljunk azonban bele! Télen a napsütés hiánya és az ebből következő D-vitamin hiány miatt bőrünk megfakul és bizony meg is ereszkedik. Kutatások is bizonyítják, hogy ilyenkor a kedélyállapotunk sem az igazi. Ráadásul a téli ruhatárunk – pulóverek, kardigánok, kabátok, blézerek – többnyire szintén sötétebb árnyalatúak, mint a tavaszi-nyári viseletünk.

 

SUMMER BLOSSOM

 

Ne tetézzük mindezt azzal, hogy sötét tónusú ékszerekkel próbáljuk „feldobni” öltözékünket! Nyúljunk bátran a színekhez! Ilyenkor különösen érdemes élesebb kontrasztot teremteni a ruha és az ékszer színe között.

A természeti motívumok – virágok, indák, bogyók, állatok, stb. – örök és állandó témái az ékszerkészítésnek és viselésnek, nincsenek évszakhoz kötve.

A fekete-fehér viseletre kényszerülők válasszanak lángpiros – kevésbé vehemensek borvörös vagy bordó -, narancs, őszi lomb, korall, zöld és a jelenleg nagyon divatos lilás árnyalatokat.

 

SZIPORKA

 

A feketét lehet a legkönnyebben többszínű – színes vagy többféle gyöngyökből álló nyakláncokkal „tarkítani”. A barna pulcsihoz remekül megy a halványrózsaszín, a barack, a világos- vagy türkizkék, a halványzöld, a halványsárga, a krém- vagy csontszín. Sötétkék darabjainkat egészítsük ki fehér, vörös, ciklámen, halványlila, halványrózsaszín vagy világoskék ékszerekkel!

 

JACQUARD

 

Szürke blézerünkhöz viseljünk lilát, élénk zöldet, rózsaszínt, türkizkéket és borvöröset vagy bordót! Kedvenc fekete nyakláncunkat vegyük fel egy piros, türkizkék, kiwi zöld, narancs vagy halványsárga pulóverhez!

Na és mindezt tegyük kortól függetlenül! De ez már egy következő tévhit eloszlató szösszenet témája.

 

 

ÜVEGPALOTA

Honlap készítés