MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2009.11.08 09:22

A randevú ékszerei

Randevú sokféle van. „Összefutunk” a kedvessel napközben, este együtt vacsorázunk, vagy moziba megyünk, és persze vannak sokkal intimebb randevúk is.

Ilyenkor mindig igyekszünk a „napi átlagnál” jobban kinézni, gondosabban választunk ruhát, hosszasabban pepecselünk a tükör előtt. A randevú célja – kevés kivétellel – a pozitív benyomások keltése a másik a félben. A hangulat – kevés kivétellel – nyitottságról és nem elzárkózásról, az elfogadásról és nem elutasításról, szívmelengető érzésekről és nem didergésről szól.

 

LÁMPÁCSKA

 

Válasszuk az ékszert – ahogyan az öltözékünket is – ehhez a hangulathoz. LEGYEN a kiválasztott ékszer színe meleg és természetes tónusú, vagyis piros, vörös, bordó, rubin, barna, drapp, sárga, narancs, okker, borostyán, topáz, fukszia, korall, karneol, réz, bronz és így tovább.

 

SOKVIRÁGOS

 

Az ékszerben a meleg színek mellett lehetnek hideg tónusok is, pl. egy narancs vagy okker színű ékszer olívzölddel kombinálva, a piros gyöngyök mellett a türkizkékek, a sárgák mellett kiwi zöld … DE! NE legyen az egész ékszer hideg színű gyöngyökből.

GYÜMÖLCSÖS

 

A hideg színű gyöngyök alkotta ékszerekről később még esik szó a sorozatban. A kékek, zöldek, lilák erényeit egy elkövetkezendő BIZSU SULI „lecke” tárgyalja majd.

És végül néhány szó a feketéről. Hacsak nem kapcsolódik a kedvessel való találkozás egy színházi előadáshoz, vagy más elegáns helyen való megjelenéshez, ahová alkalmi jellegű ruhába bújsz, KERÜLD a feketét is!

Persze vannak stílusok – pl. a „gothic” – amelyek követőinek öltözködésében a fekete „kötelező”, bár mostanában már érezhetők a „felhígulás” és a keveredés jelei is. Amennyiben kedvesünk „stílustárs” is egyben, akkor semmi gond, de ha nem, akkor próbáljunk lazítani az irányzaton valamicskét.

 

PÓKHÁLÓ

 

Erre az ékszerválaszték terén a sötétrubin - a feketéhez hasonlóan - fazettázott gyöngyökből készült ékszerek nyújtanak jó lehetőséget, tökéletesen harmonizálva a fekete ruhadarabokkal.

A fent leírtak nem vonatkoznak az UTOLSÓ randevúra! Amennyiben erre készülsz, bármilyen ékszert viselhetsz! :) Bocs!

 

ÜVEGPALOTA

Honlap készítés