MEGMARADT TERMÉKEK

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

ÜVEGPALOTA GOOGLE+

BIZSU SULI
2009.10.31 10:57

A kor tévhite

Az állatfigurák gyerekesek, a színes ékszerek csak a fiataloknak valók, a gyöngy az öregasszonyok viselete… Se szeri, se száma az ilyen ékszerviselési „dogmáknak”.

Pedig az ékszerek többsége kortalan! Az állatfigurák – amulettként, isteni szimbólumként való - viselete évezredekre nyúlik vissza történelmünkben. Némelyikük mai is kabala figurának számit. Állatok nélkül ember sincsen, és a felnőttek éppen úgy kötődhetnek hozzájuk, mint a gyermekek. Egy nyakban hordott delfin, macska, kutya vagy bármely más állatka alakja inkább kedves, nyitott egyéniségre és humorérzékre vall. No persze nem az Operában!

 

KATICABOGÁR

 

Az Operában viselj például gyöngyöt! A gyöngy ékszer – illetve az igényes gyöngyutánzat – manapság is az elegáns nő viselete. Az elegáns 15, 25, 35, 45, 55, 65 …105 éves nőé! Minden csak az öltözéknek, az ékszer felépítésének és az alkalomnak az összhangján múlik, ha sikerül ezt megteremteni, akkor bátran viselhető. Mit akar ez jelenteni? Azt, hogy a gyöngy nem farmerhoz és pólóhoz való, de egy kosztümhöz és blúzhoz nappal is felvehető egy szolidabb darab.

 

BUBORÉK

 

Esküvőn régebben kifejezetten „tilos” volt viselni, mert annyi könnycseppel fenyegetett, ahány gyöngyszemből állt. Manapság az esküvői divat középpontjába került, és közkedveltek a bonyolultabb felépítésű, több függővel, vagy apróbb gyöngyök „zuhatagával” díszített ékszerek.

 

.ESŐCSEPP

 

Színházba vagy bálba válasszunk csillogó gyöngyökkel, strasszal vagy más színnel kombinált garnitúrát! És végül a színek … Ne higgyük el, hogy csak azért mert elmúltunk 30, 40, 50, 60, 70, vagy akármennyi, nem vehetünk fel többé pirosat, kéket, zöldet, sárgát, rózsaszínt, lilát, bármit!

 

LÁMPÁCSKA

 

Csak azt ne felejtsük el, hogy megváltoztunk! Nem biztos, hogy amikor színekről beszélünk, akkor ugyanazokról a színekről van szó, mint 10-20 évvel ezelőtt. Régebben esetleg szénfekete volt a hajunk, de most nem. Régebben mélyebbek voltak a dekoltázsok, de most nem. Régebben 55 cm volt a derékbőségünk de esetleg most nem. Találjuk meg a mostani hajszínünkhöz, mostani ruházatunkhoz és mostani egyéniségünkhöz illő színeket és viseljük őket bátran!

 

ÜVEGPALOTA

Honlap készítés