Új Jelszó Kérése

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+


Az jotekonyboltok.hu partnere a(z) uvegpalota.hu

Fizetési megoldás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - VEVŐTALÁLKOZÓ

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

2014. augusztus 21-től az Üvegpalotában megrendelt üveg és kristály ékszerek, dísztárgyak átvehetőek személyesen az eLogisztika csomagátadó ponton is a Nyugati tértől 2 percre!

A megrendelések visszaigazolása során a vásárlók tájkoztatást kapnak arról, hogy a megrendelésük mely időponttól kezdődően vehető át a fenti helyszínen. A megrendelések zárt csomagolásban kerülnek átadásra, a csomag tartalmazza a megrendelt termékeket és a számlát. Reklamációval és elállással kapcsolatban továbbra is az Üvegpalotához kell fordulni!

Az átvétel díja 1.500 Ft értéket meghaladó megrendelés esetében 380,- Ft, a  20.000 forintot meghaladó rendelések esetében ingyenes.

A csomagátadó pont címe: 1067. Budapest, Podmaniczky u. 43.

Nyitvatartás:

Hétfő:             14:00-18:00

Kedd-Péntek: 12:00-18:00

Térkép:

 

 

eLogisztika csomagátadó pont bejárata

VEVŐTALÁLKOZÓ

Az elmúlt 2 év tapasztalatai azt mutatják, hogy a vevőtalálkozókra szinte csak  Karácsony  előtt  van  igény.  A  decemberi vevőtalákozók  időpontjai  november végén - december elején kerülnek meghirdetésre és akkortól lehet rájuk jelentkezni az alábbiak szerint.

VEVŐTALÁLKOZÓ

 

Mit lehet a vevőtalálkozón?

1. Az előzetes jelentkezés során felsorolt (név, cikkszám) termékeket a valóságban is meg lehet nézni. (Természetesen csak akkor tudom magammal vinni, ha közben valaki más nem rendelte meg.)

2. A előzetesen megrendelt termékeket át lehet venni.

Mit nem lehet a vevőtalálkozón?

1. Minden terméket NEM lehet megnézni, csak a jelentkezés során felsorolt max. 3 megnevezett darabot. (Amennyiben még van belőlük). Amennyiben azt írod oda, hogy pl.  kristály medálok, vagy üvegállatkák, akkor azt nem tudom figyelembe venni!

2. Előzetes megrendelés nélkül NEM lehet megvásárolni semmit.

Meddig lehet vevőtalálkozóra jelentkezni?

A vevőtalálkozóra legkésőbb aznap 10:00-ig lehet jelentkezni, illetve az  aznap 10:00-ig megrendelt terméket lehet átvenni.

 

A vevő találkozó helyszíne:

VIKTÓRIA BÉCSI KÁVÉZÓ - EUROCENTER - 1037 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 154. (FÉLEMELET)

 

Viktória Bécsi Kávézó - Eurocenter

 

A vevőtalálkozó időpontja:

A találkozók időpontját, amelyen szeretnél résztvenni, a jelentkezési űrlapon választhatod ki. Figyelem!  A vevőtalálkozót csak akkor tartom meg, ha van rá jelentkező! Aki jelentkezés nélkül érkezik, az lehet, hogy nem talál ott senkit!

A vevőtalálkozóra az alábbi űrlapon jelentkezhet. Az e-mail címre és a telefonszámra azért van szükség, hogyha bármi közbe jönne, akkor legyen mód egyeztetésre! Az itt megadott e-mail címek és telefonszámok semmilyen adatbázisba NEM kerülnek be és a vevőtalálkozót érintő egyeztetésen kívül más jellegű kapcsolatfelvételre a későbbiekben NEM használom őket.

 

FIGYELEM! VEVŐTALÁLKOZÓ EBBEN A HÓNAPBAN NEM VÁRHATÓ!

VÁLASSZON MÁS ÁTVÉTELI MÓDOT!

 

Webáruház készítés