Új Jelszó Kérése

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

Üvegpalota és a Google+


Az jotekonyboltok.hu partnere a(z) uvegpalota.hu

Fizetési megoldás

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL - VEVŐTALÁLKOZÓ

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

2014. augusztus 21-től az Üvegpalotában megrendelt üveg és kristály ékszerek, dísztárgyak átvehetőek személyesen az eLogisztika csomagátadó ponton is a Nyugati tértől 2 percre!

A megrendelések visszaigazolása során a vásárlók tájkoztatást kapnak arról, hogy a megrendelésük mely időponttól kezdődően vehető át a fenti helyszínen. A megrendelések zárt csomagolásban kerülnek átadásra, a csomag tartalmazza a megrendelt termékeket és a számlát. Reklamációval és elállással kapcsolatban továbbra is az Üvegpalotához kell fordulni!

Az átvétel díja 1.500 Ft értéket meghaladó megrendelés esetében 380,- Ft, a  20.000 forintot meghaladó rendelések esetében ingyenes.

A csomagátadó pont címe: 1067. Budapest, Podmaniczky u. 43.

Nyitvatartás:

Hétfő:             14:00-18:00

Kedd-Péntek: 12:00-18:00

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

2014. december

 

Hétfő - Péntek:     10:00-18:00

 

Szombat:               10:00-15:00

 

Dec. 21. vasárnap:10:00-15:00

ZÁRVA:

2014. dec. 24-28.

2014. jan. 31-04.

Térkép:

 

 

eLogisztika csomagátadó pont bejárata

Webáruház készítés