Új Jelszó Kérése

Hírlevél

Üvegpalota és a Google+

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+

TECHNIKAI HÁTTÉR

 

Információk     

 • Az Üvegpalota Google+ követői - akik rendelkeznek számítógépükhöz csatlakoztatott mikrofonnal és fülhallgatóval (ill. hangszóróval) - ingyen kezdeményezhetnek hang és/vagy videókapcsolatot az Üvegpalotával a "Google Hangouts" szolgáltatáson keresztül. Ehhez előzetesen be kell lépnie a Google+ szolgáltatásba és felvenni az Üvegpalotát a köreibe.

  Cégnév / Név: dr. Sasvári Anna - egyéni vállalkozó
  Székhely: 1037 Budapest, Laborc u. 34.
  Telefon: +36-20/525-17-15
  E-mail: sasvari.anna [kukac] uvegpalota.hu
  Weboldal: http://www.uvegpalota.hu
  Áruház neve: Üvegpalota
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: 02447-0001
  Adószám: 42471019-2-41
  Vállalkozói igazolvány száma: ES-675580, Bp. III. ker. Okmányhiv.
  Működési engedély száma: 5269/2006
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Kiss Anita,Budapest III. ker./9701
  Kapcsolattartó neve: dr. Sasvári Anna
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/525-1715
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] uvegpalota.hu
  Tárhely szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  • A teljesítési és szállítás határidőket lásd a SZÁLLÍTÁS "fülön"!

   

 • » Szállítás PostaPontra - átutalás, postai v. banki készpénz befizetés és bankkártyás fizetés esetén / Parcel to a selected Post Office in case of payment via bank transfer or bank card
  A szállítás ebben az esetben a kiválasztott Postára történik a feladástól számított 48 órán belül. A csomagot ott kell átvenni személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. A szállítási mód részletes leírása a "Hogyan vásároljon" oldalon található!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft990 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft790 Ft
  1 500 Ft59 999 Ft590 Ft
  60 000 Ft Ingyenes!
  » Szállítás PostaPontra - utánvéttel való fizetés esetén /Parcel to a selected Post Office with collect on delivery
  A szállítás ebben az esetben a kiválasztott Postára történik a feladástól számított 48 órán belül. A csomagot ott kell átvenni személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. A szállítási mód részletes leírása a "Hogyan vásároljon" oldalon található!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 270 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft1 070 Ft
  1 500 Ft89 999 Ft870 Ft
  90 000 Ft Ingyenes!
  » Belföldi házhozszállítás - átutalás, postai v. banki készpénz befizetés és bankkártyás fizetés esetén / Domestic parcel in case of payment via bank transfer or bank card
  A csomag a kifizetést követő 24 órán belül kerül feladásra (munkanapon) és attól számított 48 órán belül kézbesítik. A szállítási mód részletes leírását lásd a "Hogyan vásároljon" oldalon!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 130 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft930 Ft
  1 500 Ft59 999 Ft730 Ft
  60 000 Ft Ingyenes!
  » Belföldi házhozszállítás - utánvéttel / Domestic parcel with collect on delivery
  A csomag a visszaigazolást követő 24 órán belül kerül feladásra és attól számított 48 órán belül kézbesítik. A szállítási mód részletes leírását lásd a "Hogyan vásároljon" oldalon!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft1 410 Ft
  1 000 Ft1 499 Ft1 210 Ft
  1 500 Ft89 999 Ft1 010 Ft
  90 000 Ft Ingyenes!
  » Személyes átvétel előre egyeztetett helyen és időben
  Amennyiben a vevőtalálkozó(k) időpontja a megrendelőnek nem megfelelő, akkor előzetes helyszín és időpont egyeztetéssel veheti át a megrendelt termékeket. A helyszínek időponttól függően általában a Budapest - Nyugati pu. környékén, vagy a Budapest, Teréz krt. (Nagykörút) - Király u. sarkán vannak.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft200 Ft
  1 000 Ft Ingyenes!
  » Személyes átvétel a székhely címén, előre egyeztetett időpontban
  Amennyiben a vevőtalálkozó időpontja a megrendelőnek nem megfelelő, vagy éppen nincsen, akkor lehetőség van a székhely címén (1037. Budapest, Laborc u. 34.) a megrendelt termékek átvételére.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft999 Ft200 Ft
  1 000 Ft Ingyenes!

  Mindegyik szállítási mód esetében kérhető ún. sürgősségi szállítás. Ennek díja hozzáadódik a kiválasztott szállítási mód díjához.

  A sürgősségi szállítás díja: +120,- Ft (94 Ft + ÁFA), törékeny szállítási mód esetében +180,- Ft(142,- Ft+ÁFA)

  A sürgősségi szállítás feltételei

  A sürgősségi szállításra vonatkozó igényt a megrendelés során a megjegyzés rovatban kell igényelni. (Például be kell írni, hogy "sürgősségi szállítást kérek".)

  Ebben az esetben a megrendelés e-mailben történő visszaigazolása során a megrendelő által választott szállítási módhoz tartozó szállítási költséget a fenti díjjal megnöveljük.

  A sürgősségi szállítás esetében a csomag a feladástól számított 1 munkanapon belül érkezik meg és nem az eredeti szállítási mód leírásában szereplő 2 munkanapon belül!

  Fontos tehát, hogy nem a megrendeléstől számított 1 munkanapról van szó, hanem a feladástól számított 1 munkanapról!

 • » Banki átutalás / Bank transfer
  A megrendelt áru ellenértékének kifizetésére banki átutalással kerül sor. A bankszámlaszámot a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg e-mailben adjuk meg. A megrendelt termék(ek) a pénznek a folyószámlára való megérkezését követő 24 órán belül kerülnek feladásra (munkanapokon).
  » Utánvét / Collect on delivery
  A megrendelt termékek ellenértékét a küldemény átvételekor kell a kézbesítőnek kifizetni.
  » Postai vagy banki készpénz befizetés
  A megrendelt áru ellenértékének befizetése postahivatalban történik, ún. "rózsaszín csekken", vagy a bankban készpénz befizetéssel. A befizetéshez szükséges adatokat a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg e-mailben adjuk meg. A megrendelt termék(ek) a pénz megérkezését követő 24 órán belül kerülnek feladásra (munkanapokon). Kezelési költség: 200 Ft+ÁFA
  » Készpénz
  A megrendelt termékek ellenértékének kifizetése személyesen, a vevőtalálkozó keretében történik meg.
 • Feladó e-mail címe
  Üzenet szövege
  Ellenőrző kód
  captcha
   « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

  FIGYELEM! AZ ÜVEGPALOTA TELEFONOS ÉRTÉKESÍTÉST NEM VÉGEZ, TELEFONON SZEMÉLYES ADATOKAT NEM GYŰJT! TERMÉKMINTÁT ILL. TERMÉKTÁJÉKOZTATÓT POSTAI ÚTON NEM KÜLD SENKINEK! KIZÁRÓLAG A WEBÁRUHÁZBAN - ÖNKÉNT REGISZTRÁLT - VÁSÁRLÓK KONKRÉT MEGRENDELÉSEIT TELJESÍTI!!

  MÁS CÉGEK ILYEN IRÁNYÚ TEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATOS PANASZAIT A KÜLDEMÉNYEK VALÓS FELADÓJÁNAK CÍMEZZE!!!!

Webáruház készítés