Új Jelszó Kérése

Hírlevél

Üvegpalota és a Google+

AZ ÜVEGPALOTA

Az Üvegpalota bizsu webáruház üveg- és kristály ékszerek, üveg és kristály dísztárgyak -  üveg virág, üvegfigura, stb. - online vásárlását teszi lehetővé. A legtöbb ékszer - nyaklánc, medál, függő, karkötő, fülbevaló, ékszer garnitúra, bross, kitűző, tiara - alapanyaga üveg, üveggyöngy, kézzel készült egyedi - ún. lámpaüveg - elem, vagy kristály. A kristály több gyártó cég - Swarovski, Preciosa, stb. által - készített ólomkristályt jelent. Az üveg ékszer webbolt kiemelkedő figyelmet szentel az esküvői-menyasszonyi ékszereknek és a romantikus - általában szív alakú - bizsuknak. Egyedi a miniatűr (apró) üvegfigura, az üveg virág, vagy a Swarovski kristállyal díszített figura választéka. Az üveg gyöngyökből álló rózsafüzérek, olvasók, kereszt motívumú nyakláncok internetes megrendelése is a webáruház specialitásai közé tartozik. Kiemelt cél, hogy az összeillő darabokból garnitúrát lehessen összeállítani. Így például a kristály esküvői ékszer kiegészíthető diadémmal, vagy az üvegékszer kategóriában több összeillő nyaklánc, fülbevaló és karlánc is található. A kínálatban főképpen Csehországból származó üvegékszerek és Swarovski, illetve Preciosa kristály ékszerek vannak. Az egyedi - lámpaüveg - elemek ugyanolyan eljárással és sok kézi munkával készülnek, mint a muránói ékszerek. A gyártókkal való közvetlen kapcsolat miatt viszont az árak kedvezőbbek. Gyakori az is, hogy a csodaszép egyedi üveggyöngyből itthoni kézműves munkával készül az ékszer. A fém alkatrészek a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és rózsafüzérek esetben mind nikkelmentes fémötvözetek.

Google+


Az jotekonyboltok.hu partnere a(z) uvegpalota.hu

Fizetési megoldás

HÍREK-AKTUALITÁSOK

2014.10.06 13:36
Rendelések feldolgozása 2014- október 9-12. között
Elnézést kérek!

A 2014. október 7. és 12. között érkező rendelések 2014. október 13-án kerülnek feldolgozásra! A feladás időpontja 2014. október 14-e, vagyis október 15-16-án érkezhet meg a kívánt szállítási címre, vagy válik átvehetővé az e-Logisztika csomagátadó ponton! Megértésüket köszönöm!

Jégtábla üvegmedál Swarovski kristállyal

Legyen szó bármilyen üveg tárgyról, - boros balackról, befőttes üvegről, ablaküvegről, üvegpohárról - előállítása rendkívül energiaigényes Gondoljunk csak arra, hogy az üveg olvadáspontja - amikor már dolgozni is lehet vele - 1200 °C körül van.

Vagyis nagyon sok energiára van szükség ahhoz, hogy üvegtárgyakat készítsünk. Ráadásul az üveg a természetben nem bomlik le. Amikor a vissza nem váltható boros palack, az elejtett üvegpohár vagy váza, a törött vagy lecserélt ablaküveg a szemétbe kerül, akkor a környezetet terhelő hulladékká válik. Hacsak ...

eLogisztika csomagátadó pont

2014. augusztus 21-től új átvételi lehetőséggel bővült az Üvegpalota termékeihez való hozzájutás módja. A budapestiek számára biztosan jó hír, hogy a Nyugati tértől 2 percnyi sétára lévő eLogisztika csomagátadó ponton is át lehet személyesen venni a megrendeléseket. A csomagátadó pont hétfőnként 14:00-18:00 között, keddtől péntekig 12:00-18:00 között tart nyitva. Kivéve természetesen az ünnep- és munkaszüneti napokat. 

A csomagátadó pont címe: 1067. Budapest, Podmaniczky u. 43.

Részletes információkat itt lehet találni a személyes átvételről:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

2014.07.21 07:59
Nyári szabadság 2014
Nyaralás

Az Üvegpalota is szabadságra megy! A megrendelések ellenőrzése és visszaigazolása folyamatosan történik, de a kiszállítás 2014. augusztus 1. és 15. között szünetel.

A 2014. július 30-án éjfélig beérkezett - illetve előre fizetés esetén ki is fizetett - megrendelések még 31-én feladásra kerülnek. A 2014. július 31-e és 17-e között leadott megrendeléseket 2014. augusztus 18-án adom fel. Köszönöm a megértésüket!

A Vízilabda EB békája

Tegnap véget ért a foci VB, de ez nem jelenti azt, hogy a sportesemények közvetítéséért kevésbé rajongók a kezükbe kaparinthaják a TV távirányítót.

Ma kezdődik a 2014-es Vízilabda EB. Az esemény honlapját nem is volt olyan egyszerű megtalálni, de végül sikerült. A kabala békácskára kattintva oda juthatunk!

Változtak az Interenetes vásárlás szabályai

Van néhány olyan szabály, amelyet a józan ész diktál:

 

1. Sose vásárolj olyan webáruházban, amelynek a tulajdonosáról/üzemeltetőjről nem találsz adatokat! Aki csak egy e-mail címet, vagy egy telefonszámot ad meg az törvényellenes, és talán nem is akarja, hogy elérd, ha gondod van.

 

2. Ellenőrizd le, hogy van-e a webáruház oldalán "Vásárlási Feltételek" vagy "Általános Szerződési Feltételek" című oldal és ha nem találsz inkább ne vásárolj.

 

3. Részesítsd előnyben a magyarországi elérhetőségekkel rendelkező cégeket, mert egy külföldön bejegyzett cég esetében esetleg nehezebb érvényesíteni a jogaidat.

4. Légy tisztában a jogaiddal és élj velük, de ne élj vissza, mert súlyos károkat okozol!

Barion, az új magyar fizetőeszköz

Talán még nem sokan tudják, de a Magyar Nemzeti Bank engedélyével új magyar pénz jelent meg, amelynek a neve: BARION.

A Pénz 2.0 elnevezést is viselő új fizetőeszköz tulajdonképpen e-pénz. Még a bankkártyánál is biztonságosabb fizetést tesz lehetővé.

 

Polip Swarovski kristályokkal

 

Kicsit megkésve ugyan, de végre megérkeztek a Swarovski kristállyal díszített figurák.

 

Nem csak a már ismert darabok érkeztek, hanem van közöttük néhány új csemege is.

 

Itt van pédául ez bűbájos tengeri herkentyű, "igazgyöngyökkel" labdázgatva.

Delfin figura Swarovski kristállyal díszítve

Mivel sokan érdeklődtek telefonon és e-mailben, talán másokat is érint a Swarovski kristályos figurák és a miniatűr állatkák érkezése.

A pazar Crystocraft készítmények kb. 2 héten belül érkeznek és néhány nap alatt a kínálatba is felkerülnek.

A tavalyi szösszenetemben már elmondtam, hogy Bálint nap párti vagyok és az indokaimat is elárultam. Aki esetleg megnézné így utólag is, az a képre kattintva megtalálja.

 

 

Valentin napi szösszenet 

Utolsó pillanat

Igaz, hogy január közepe is elmúlt már és igazán tél sincs, mégis még mindig gyakran a Karácsony körül forognak a gondolataim. Épp azon tűnödtem, hogy 2013-ban kinek járna az Utolsó Pillanatban Vásárlás Bajnoka cím. Eddig minden évben akadt olyasvalaki, aki méltán kiérdemelte a titulust ...

 

 

Fülbevaló vásár

Vízkereszt elmúltával dicső karácsonyfáinkról lekerül a dísz és bizony hulladékká válnak. Habár hallottam olyat is, hogy egyeseknél még március közepéig is áll, de általában januárban majdnem mindegyik "az utcára kerül", legalábbis Budapesten. Tudta-e, hogy minden évben csaknem 500-600 ezer fenyőfát gyűjtenek be fővárosunkban, majd ezek után fűtési gőz és villamos áram lesz belőlük a Hulladékhasznosító Műben (HUHA)?

Virág bross

Mivel a 21-i szombat munkanap, a 20-án leadott megrendeléseket fel lehet adni és így odaérnek Karácsonyig! Akik az előre fizetést (banki átutalást, bankkártyás fizetést) választják, azonak azt is bele kell számítaniuk az időbe, hogy a tranzakció lebonyolódjék! Karácsony előtt különösen javasolt a Posta Pontra való kézbesítést választani, hiszen így nem kell otthon várni a csomagpostást és a nagy csomagforgalommal összefüggő kézbesítési hibáknak is sokal kisebb az esélye.

 

 

Angyalka

A legközelebbi vevőtalálkozó - ahol személyesen is át lehet venni megrendelést - 2013. december 12-én, vagyis csütörtökön lesz. Ezt a hetet pedig - stílusosan - az angyaloknak szentelem. Ez azt jelenti, hogy az Üvegpalota minden angyalkája - aprócska, vagy tiffany üveg, vagy Swarovski kristállyal díszített - 10 % kedvezménnyel vásárolható meg az

Angyal131213 kuponkód megadásával 2013. december 13-án éjfélig. Az angyalokat a képre kattintva találja meg!

 

Miniatűr üvegfigurák

Azok, akik számára kedvezőbb megoldás a személyes átvétel, jó hírrel tudok szolgálni. December folyamán több alkalommal is lesz VEVŐTALÁLKOZÓ, amelynek során a megrendelt ékszereket, dísztárgyakat át lehet venni. A megrendelés során ebben az esetben a készpénzes fizetést és a személyes átvételt kell választani, majd a VEVŐTALÁLKOZÓ oldalon az űrlap segítségével jelentkezni a részvételre.

 

Nagyon sokszor alakul ki olyan helyzet, hogy hiába rendeli meg vásárlóm az ajándékba szánt ékszert, vagy dísztárgyat időben. Mivel nincs otthon a kiszállításakor, nem tudja átvenni a csomagot, ígazt visszaviszik.

SSL tanúsítvány

Az Üvegpalota webáruház a mai naptól biztonságos - ún. SSL (Secure Socket Layer) - kapcsolaton keresztül érhető el. Mit jelent ez? A webáruház és az Ön böngészője között az adatok áramlása kódolt és így nem lehet azokat az adatáramlás folyamán "ellopni". Így a látogatók teljesen bizonyosak lehetnek abban, hogy adataik nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Ennek a biztonsági kulcsnak a megvásárlásával és telepítésével az Üvegpalota ismét nagyot lépett előre a látogatók és vásárlók kényelmének és biztonságának megteremtése érdekében.

Igazgyöngy Ceglédbercelen? Egyáltalán mit nevezünk igazgyöngynek? Hogyan keletkezik?

Kagylóhéj
2013.07.09 13:53
Karbantartás

Karbantartas


2013. 07. 10-én (szerdán) - főképpen az esti ill. éjszakai órákban karbantartás lesz. Ennek során az Üvegpalota webáruház elérhetősége hosszabb-rövidebb időre megszűnik. Megértését köszönöm!

Szervezte már át a napját azért, hogy átvehessen egy csomagot? Nem sikerült a meglepetés, mert éppen az vette át a csomagot akinek szánta?
Webáruház készítés